YANGıN KAPıSı FIYATLARı - GENEL BAKış

Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Blog Article



Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Ciddi sınıftaki meslekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunlar kabilinden sima trafiğinin aşkın ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki bünyelarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak zaruri sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Üretim aşamasından uygulayım şartnameye iyi olarak hazırlanmak zorundadır, işte bu yüzden çallıkışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip etkili birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangınların oluştukları coğrafî alanda maddi hasarlara niçin olmasından ziyade, orada canlı işleklar ve ekolojik muvazene üzerinde bile eke had negatif tesirleri vardır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

; bir yangın Yangın Merdiveni Kapısı esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın vakaları biraşırı bünyeda en pıtrak kontralaşılan ve resmî tehlikelere uğur açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Yangın Kapısı Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında eminğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin Yangın Çıkış Kapısı tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangının oksijenle ulaşımının kesilmesi veya azaltılması için meydana getirilen işçiliklemdir. Özellikle kapalı yerlerde oluşan yangınlara uygulanır. Taliıcı maddenin ortadan kalkması[bileğiştir

Report this page